esu 59817 lokpilot 5 micro DCC/MM/SX, 6-pin Direkt, gauge N, TT

esu 59817 lokpilot 5 micro DCC/MM/SX, 6-pin Direkt, gauge N, TT
esu 59817 lokpilot 5 micro DCC/MM/SX, 6-pin Direkt, gauge N, TT
0 Review | Review toevoegen
De LokPilot 5 micro is de kleinste digitale decoder van ESU tot nu toe. Dankzij het gebruik van subminiatuur componenten, 8-laagse printplaten en de modernste fabricagetechnologie is hij met slechts 8

Artikelnummer

new-esu-59817

Verzendkosten

€ 7,00

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

4044645598177

€ 42,40
€ 38,16
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
 

ESU 59817 LokPilot 5 Micro DCC/MM/SX, 6-Pin Direkt - Perfect voor N en TT Schaalmodellen

Productbeschrijving

De ESU 59817 LokPilot 5 Micro DCC/MM/SX, 6-Pin Direkt is een topklasse decoder speciaal ontworpen voor N en TT schaalmodellen. Deze decoder tilt je modeltreinervaring naar een hoger niveau met zijn geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Perfect voor zowel beginners als ervaren modeltrein liefhebbers.

Voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk: De ESU 59817 LokPilot 5 Micro is eenvoudig te installeren en te programmeren, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel beginners als ervaren modeltrein liefhebbers.
  • Veelzijdig: Deze decoder ondersteunt DCC, MM en SX formaten, waardoor het compatibel is met een breed scala aan modeltreinen.
  • Kwaliteit: Gemaakt door ESU, een toonaangevend merk in modeltrein technologie, staat deze decoder garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Goed om te weten

De ESU 59817 LokPilot 5 Micro DCC/MM/SX, 6-Pin Direkt is speciaal ontworpen voor N en TT schaalmodellen. Het is belangrijk om te weten dat deze decoder mogelijk niet compatibel is met andere schalen of modellen die geen DCC, MM of SX ondersteunen.

Samenvatting

  • De ESU 59817 LokPilot 5 Micro DCC/MM/SX, 6-Pin Direkt is een hoogwaardige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke decoder voor N en TT schaalmodellen.
  • Ontworpen door ESU, een toonaangevend merk in modeltrein technologie, biedt deze decoder een betrouwbare en duurzame oplossing voor je modeltrein behoeften.
  • Ondersteunt DCC, MM en SX formaten, waardoor het compatibel is met een breed scala aan modeltreinen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Schaal

TT
N

Protocol

DCC
MM
SX

Connector

NEM-651

Type

Loc-Decoder
Titel

Titel