esu 59629 lokpilot 5 DCC decoder

esu 59629 lokpilot 5 DCC decoder
esu 59629 lokpilot 5 DCC decoder
0 Review | Review toevoegen
De LokPilot 5 DCC is de "tweelingbroer" van de LokPilot 5. De twee delen bijna alle kenmerken, echter, de LokPilot 5 DCC is een pure DCC decoder en kan niet worden gebruikt op analoge...

Artikelnummer

new-esu-59629

Verzendkosten

€ 7,00

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

4044645596296

€ 39,40
€ 35,46
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
De LokPilot 5 DCC is de "tweelingbroer" van de LokPilot 5. De twee delen bijna alle kenmerken, echter, de LokPilot 5 DCC is een pure DCC decoder en kan niet worden gebruikt op analoge wisselstroom systemen. Dit gebrek aan flexibiliteit komt met een goedkopere prijs.

LokPilot 5 decoders worden aangeboden met alle gangbare interfaces.

Modi
De LokPilot 5 DCC is een "rasechte" DCC decoder. 14 tot 128 snelheidsstappen zijn net zo vanzelfsprekend als 2- en 4-cijferige adressen. Tot 32 functies kunnen worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® registreert de decoder zich automatisch bij een geschikt DCC-systeem zoals ESU CabControl.

De decoder accepteert alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor worden uitgelezen met DCC-systemen die met RailCom zijn uitgerust. Voor commandoposten die alleen de CV's van 1-255 programmeren bestaan hulp-CV-registers.

De LokPilot 5 DCC decoder herkent zowel de Märklin® remsecties als ook de ZIMO® HLU / ZACKCommando's of het Lenz® ABC systeem. Ook remmen met DCC remmodules of met gelijkspanning is mogelijk. Ook stoppen met een Selectrix® remdiode is mogelijk. Een ABC automatische pendeltrein maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk.

De LokPilot 5 DCC-decoder kan op analoge gelijkstroomtreinen worden gebruikt. De topsnelheid kan afzonderlijk worden ingesteld.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi.

Kenmerken
Wij weten dat u uw locomotieven zo realistisch mogelijk wilt hebben. Daarom hebben wij de LokPilot 5DCC volgestopt met functie-uitgangen. Afhankelijk van de interface versie biedt elke LokPilot 5DCC 5DCC ten minste 10 versterkte functie-uitgangen met elk 250mA uitgangsstroom. In de uitvoeringen met PluX22 of 21MTC interface zijn er 4 uitgangen voor servobesturing ofLogic level uitgangen toegevoegd. Alle belangrijke verlichtingsfuncties zijn beschikbaar. De lichtsterkte van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld. De decoder regelt het automatisch duwen en trekken bij het ontkoppelen voor ROCO®, Krois® en Telex® koppelingen.

Motorbesturing
De motorbesturing van de LokPilot 5 DCC is opnieuw fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbarePWM klokfrequentie van 10kHz tot 50kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokanker motoren.Werking - De typische "brom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling heeft nu tot 10 CV's die kunnen worden aangepast voor moeilijke gevallen. De unieke "Autotune" functie maakt de automatische kalibratie van de decoder op de motor mogelijk. De LokPilot 5 DCC decoder levert tot 1,5A motorstroom. Genoeg sap zelfs voor oudere motoren.

Operationele veiligheid
Op verzoek kan een PowerPack aan de LokPilot 5 DCC worden gemonteerd om vuile railsecties te overbruggen.

Beveiliging
Natuurlijk zijn alle functie-uitgangen en de motoruitgang beveiligd tegen overbelasting.

Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw decoder.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Protocol

DCC

Schaal

HO

Connector

mtc21

Type

Loc-Decoder
Titel

Titel