ESU 59626 LokPilot 5 DCC, 6-pin NEM651, gauge H0 ,0

ESU 59626 LokPilot 5 DCC, 6-pin NEM651, gauge H0 ,0
ESU 59626 LokPilot 5 DCC, 6-pin NEM651, gauge H0 ,0
0 Review | Review toevoegen
  ESU 59626 LokPilot 5 DCC, 6-pin NEM651, voor H0 en 0 schaal Ontdek de ESU 59626 LokPilot 5 DCC Decoder Transformeer je modelspoorervaring met de ESU 59626 LokPilot 5 DCC decoder. Deze...

Artikelnummer

esu-59626

Verzendkosten

€ 7,00

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

4044645596265

€ 39,40
€ 35,46
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
 

ESU 59626 LokPilot 5 DCC, 6-pin NEM651, voor H0 en 0 schaal

Ontdek de ESU 59626 LokPilot 5 DCC Decoder

Transformeer je modelspoorervaring met de ESU 59626 LokPilot 5 DCC decoder. Deze high-end decoder, speciaal ontworpen voor H0 en 0 schaal modeltreinen, biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid. De LokPilot 5 DCC is uitgerust met een 6-pin NEM651 connector, die zorgt voor een eenvoudige en naadloze installatie.

Voordelen:

  • Vergemakkelijkt de controle over modeltreinen
  • Zorgt voor een realistische treinervaring
  • Compatibel met H0 en 0 schaal treinen
  • Eenvoudige installatie dankzij de 6-pin NEM651 connector

Goed om te weten

De ESU 59626 LokPilot 5 DCC decoder is een must-have voor elke modeltreinliefhebber. Met de mogelijkheid om zowel analoge als digitale signalen te decoderen, biedt het je de flexibiliteit om je trein op de manier te besturen die je wilt. Bovendien zijn LokPilot decoders bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat je er zeker van kunt zijn dat je investering de tand des tijds zal doorstaan.

Samenvatting

  • High-end decoder voor modeltreinen
  • Ontworpen voor H0 en 0 schaal treinen
  • Uitgerust met een 6-pin NEM651 connector voor eenvoudige installatie
  • Kan zowel analoge als digitale signalen decoderen
  • Biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid
De LokPilot 5 DCC is de "tweelingbroer" van de LokPilot 5. De twee delen bijna alle eigenschappen, maar de LokPilot 5 DCC is een pure DCC-decoder en kan niet worden gebruikt op analoge wisselstroomsystemen. Dit gebrek aan flexibiliteit gaat gepaard met een lagere prijs.

LokPilot 5 decoders worden aangeboden met alle gangbare interfaces.

Modi
De LokPilot 5 DCC is een "rasechte" DCC-decoder. 14 tot 128 rijstappen zijn net zo vanzelfsprekend als 2- en 4-cijferige adressen. Er kunnen maximaal 32 functies worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® meldt de decoder zich automatisch aan bij een geschikt DCC-systeem zoals de ESU CabControl.

De decoder accepteert alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden op het hoofdspoor worden uitgelezen met RailCom uitgeruste DCC-systemen. Voor commandoposten die alleen de CV's van 1-255 programmeren zijn er hulp-CV-registers.

De LokPilot 5 DCC decoder herkent zowel de Märklin® remsecties als de ZIMO® HLU / ZACKCommando's of het Lenz® ABC systeem. Ook remmen met DCC-remmodules of met gelijkspanning is mogelijk. Het stopt ook met een Selectrix® remdiode. Een ABC automatische pendeltrein maakt automatisch pendelen tussen twee treinstations mogelijk.

De LokPilot 5 DCC-decoder kan worden gebruikt voor analoge gelijkstroomtreinen. De topsnelheid kan afzonderlijk worden ingesteld.

De decoder schakelt volautomatisch "on-the-fly" tussen de bedrijfsmodi.

Kenmerken
We weten dat je je locomotieven zo realistisch mogelijk wilt hebben. Daarom hebben we de LokPilot 5DCC volgepakt met functie-uitgangen. Afhankelijk van de interfaceversie biedt elke LokPilot 5 DCCDecoder minstens 10 versterkte functie-uitgangen met elk 250mA uitgangsstroom. Bij uitvoeringen met een PluX22 of 21MTC interface zijn er 4 uitgangen voor het aansturen van servo's of logische niveau-uitgangen toegevoegd. Alle belangrijke verlichtingsfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld. De decoder kan automatisch duwen en trekken bij het ontkoppelen voor ROCO®-, Krois®- en Telex®-koppelingen.

Motorsturing
De motorbesturing van de LokPilot 5 DCC is opnieuw fundamenteel verbeterd. Een variabel instelbare PWM klokfrequentie van 10kHz tot 50kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokanker motoren.Werking - Het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling heeft nu tot 10 CV's die kunnen worden aangepast voor moeilijke gevallen. De unieke "Autotune"-functie maakt automatische kalibratie van de decoder aan de motor mogelijk. De LokPilot 5 DCC-decoder levert tot 1,5 A motorstroom. Genoeg stroom, zelfs voor oudere motoren.

Bedrijfszekerheid
Op verzoek kan de LokPilot 5 DCC worden uitgerust met een PowerPack om vuile railsecties te overbruggen.

Beveiliging
Natuurlijk zijn alle functie-uitgangen en de motoruitgang beveiligd tegen overbelasting.

We willen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je decoder.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Schaal

HO

Protocol

DCC

Type

Loc-Decoder

Connector

NEM-651
Titel

Titel