ESU 59020 LokPilot 5 Basic decoder

ESU 59020 LokPilot 5 Basic decoder
ESU 59020 LokPilot 5 Basic decoder
0 Review | Review toevoegen
Hoewel LokPilot 5 decoders ongetwijfeld kunnen voldoen aan alle denkbare eisen van zelfs de meest veeleisende experts, zijn veel modelspoorders op zoek naar een robuuste DCC-decoder van hoge...

Artikelnummer

esu-59020

Verzendkosten

€ 7,00

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

4044645590201

€ 29,40
€ 26,46
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Hoewel LokPilot 5 decoders ongetwijfeld kunnen voldoen aan alle denkbare eisen van zelfs de meest veeleisende experts, zijn veel modelspoorders op zoek naar een robuuste DCC-decoder van hoge kwaliteit voor hun standaard eisen, die ook nog eens betaalbaar moet zijn.

De LokPilot 5 Basic werd ontwikkeld met het doel een moderne decoder met een redelijk aantal functies aan te bieden voor een redelijke prijs.

De LokPilot 5 Basic is er in twee uitvoeringen: Naast een versie met een 8-polige NEM interface is er ook een versie met 21MTC interface beschikbaar. Dit maakt de LokPilot 5 Basic bijzonder geschikt voor gebruik in spoor H0 voertuigen.

Modi
De LokPilot 5 Basic is een "rasechte" DCC-decoder. 14 tot 128 rijstappen zijn even vanzelfsprekend als 2- en 4-cijferige adressen. Tot 20 functies kunnen worden geactiveerd. Dankzij RailComPlus® meldt de decoder zich volautomatisch aan bij een geschikte digitale centrale.

Het beheerst alle DCC-programmeermodi en dankzij RailCom® kunnen de CV-waarden met geschikte bedieningspanelen op de hoofdbaan worden uitgelezen. Er bestaan hulpregisters voor bedieningspanelen die alleen de CV's van 1-255 kunnen programmeren.

De LokPilot 5 Basic Decoder herkent zowel de Märklin® remwegen als het Lenz® ABC systeem. Remmen met DCC-remblokken of gelijkspanning is ook mogelijk.De LokPilot 5 Basic Decoder kan op analoge gelijkstroombanen worden gebruikt. De maximale snelheid kan apart worden ingesteld.De decoder schakelt "on-the-fly" volautomatisch tussen de bedrijfsmodi. Meestal hoeft niets te worden ingesteld.

Functies
De LokPilot 5 Basic heeft in elke versie 4 versterkte functie-uitgangen. In de 21MTC interface zijn er 8 logic-level uitgangen op de interface, waarvan er twee ook geschikt zijn voor het aansturen van servo's. Alle belangrijke verlichtingsfuncties zijn beschikbaar. De helderheid van elke uitgang kan afzonderlijk worden ingesteld.

Motor
De motorbesturing van de LokPilot 5 Basic levert tot 0,9A continue stroom. Een variabele PWM klokfrequentie van 10kHz tot 50kHz zorgt voor een superstille werking, vooral bij klokanker motoren - het typische "gebrom" behoort tot het verleden. De belastingsregeling kan worden aangepast aan moeilijke gevallen met maximaal 10 CV's. Met de unieke "Autotune"-functie kan de decoder automatisch worden afgesteld op de motor.

Bedrijfszekerheid
Op verzoek kan een PowerPack op de LokPilot 5 Basic worden aangesloten om vervuilde spoorstaven te overbruggen.

Bescherming
Natuurlijk zijn alle functie-uitgangen en de motoruitgang beveiligd tegen overbelasting. Wij willen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw decoder.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Protocol

DCC

Schaal

HO

Connector

NEM-652

Type

Loc-Decoder
Titel

Titel